BAS-IP Obelisk


77721

135 000,00 грн.

Це унікальний багатофункціональний пристрій з 10" вбудованим сенсорним IPS екраном високої роздільної здатності, вбудованою камерою спостереження, переговорним пристроєм, контролем доступу і системою навігації по житловому комплексу або території, де пристрій встановлено.
Завдяки інваріантності дизайну і формі, він оригінально доповнює сучасну архітектуру будівлі.Колірні рішення: нержавіюча сталь, Чорний мат, Stone, Wood, Custom.

Количество


  • У нас безопасно покупать и оплачивать - работаем на рынке с 2010 года! Участники престижных выставок Безпека и KIPS.
    У нас безопасно покупать и оплачивать - работаем на рынке с 2010 года! Участники престижных выставок Безпека и KIPS.
  • Бесплатная доставка по Киеву (при заказе от 2500 грн). Бесплатная отправка НП при совершении предоплаты на карту ПБ
    Бесплатная доставка по Киеву (при заказе от 2500 грн). Бесплатная отправка НП при совершении предоплаты на карту ПБ
  • Доступен возврат товара в течении 14 дней со дня покупки
    Доступен возврат товара в течении 14 дней со дня покупки

Великий 10" сенсорний екран покаже вам ідеальне пророблено і зручне меню, з яким впораються всі – від маленьких дітей до літніх гостей комплексу. Навіть якщо ваш гість побачить меню перший раз, він без проблем вам зателефонує, а також отримає точну інформацію як йому до вас можна пройти.

Екран обеліска працює при екстремальних температурах. Навіть при -40°С, завдяки вбудованій системі обігріву, не виникне ніяких проблем із замерзанням пристрою. Максимальна температура його роботи +60°С.

Екран додатково захищений спеціальною антивандальною плівкою, тому він зможе прийняти на себе удари долі і вандалів.

Обеліск – це окрема конструкція, яка кріпиться до підлоги і може бути встановлена як зовні, так і всередині приміщення.

 

    Обеліск може не просто впустити на територію людини по фото або у кого є карта доступу, він може звірити відповідність особи конкретної людини з картою доступу. Таким чином будуть виключені варіанти, коли до мешканців приходять сторонні тимчасові працівники. Кожен житель може видати гостю не просто віртуальний тимчасовий ключ для проходу, але і завантажити його фотографію.

Обеліск звірить відповідність ідентифікатора особи (не зберігаючи фото) і ідентифікатор тимчасового ключа – якщо збігається відкриє двері. Звіряти можна ключ і обличчя, ключ і карту, пін код і карту, QR код і обличчя, та інші варіанти.

Більш того, як приклад, для співробітників магазинів або офісів на території дуже просто налаштувати різні сценарії проходу. Наприклад, прибиральниця зможе заходити тільки з 6 до 8 ранку і з 19 до 22 вечора. Весь інший час її ключ буде деактивовано.

 

    Завдяки вбудованому штучному інтелекту, Обеліск забезпечує додаткову безпеку, не дозволяючи зайти на територію комплексу чужим людям. Крім цього, дізнавшись вас по обличчю, він може нагадати вам про свято, яке намічається сьогодні в комплексі або просто повідомити персоналізовану інформацію.

 

    У розумних будівлях встановлюють розумні ліфти. Обеліск пропустить гостей комплексу тільки на той поверх, на якому знаходиться людина або офіс, куди прийшов відвідувач, забезпечуючи таким чином додаткову безпеку мешканців комплексу.

При цьому, мешканці комплексу можуть їздити не тільки на свій поверх, але і до дозволених іншим, наприклад, щоб зайти в гості до сусіда.

77721

На данный момент нет отзывов

16 другие товары из этого раздела